Mentorji

Mentorji

japan_piano_center_mentorji_branimir_rezic

mag. akad. glas. Branimir Rezić

mag. akad. glas. Branimir Rezić je študiral na Umetniški akademiji v Splitu, kjer je leta 2012 diplomiral na področju glasbene teorije. Po končani prvi stopnji (dodiplomski študij) se je vpisal na študij sakralne glasbe z … (preberi več)

Dominik Jakšič

Prve glasbene korake je napravil ob babici, ki je vodila šolski simfonični orkester. Zvok orkestra ga je prevzel in želja je bila postati dirigent. Od šolskega leta 2017/18 poučuje klavir. Poleg tega občasno sodeluje pri projektu “GreenLight WorldFlight”, ker je njegovo glavno zanimanje poleg glasbe tudi … (preberi več)

Saso_Vollmaier_photo_Lina_Prokofieff

Sašo Vollmaier – gostujoči mentor

Diplomiral je leta 2008 na Akademiji za glasbo v Ljubljani, smer- profesor klavirja. Razvija svojo smer, ki sledi principom vokalnega izražanja kot sta ga razvijala Alfred Wolfsohn in Roy Hart, torej kombinacijo med gibom, glasom in klavirjem, ki jo v praksi uporablja po celi Evropi in Južni Ameriki.

Piše in aranžira skladbe za gledališče in ples, prav tako aranžmaje za… (preberi več)

Maria Jovovich

Maria je študirala na Royal Academy of Music v Londonu, kjer je leta 2005 diplomirala kot pianistka z BMus (Hons). Pred tem je študirala na Manhattan School of Music v New Yorku. Po končanem študiju je prejela štipendijo za Aspen Music School and Festival.

Med leti 2015 in 2018 bila direktorica kreativnega oddelka v… (preberi več)

 

Japan_piano_center_mentorji_Aleksandar-serdar

prof. Aleksandar Serdar

Priznani pianist in profesor na Akademiji za glasbo v Ljubljani v Japan Piano Centru poučuje klavirsko tehniko in interpretacijo.

V svoji dolgoletni karieri je osvojil več mednarodnih nagrad; Monza, Carlo Zecchi, Vercelli, Palm Beach… (preberi več)

Kristina Frandolič

Kristina je z igranjem klavirja in solo petjem začela na glasbeni šoli Emil Komel v Gorici. V jazz petju se je izpopolnjevala na Glasbeni Matici v Gorici, na konservatoriju Giuseppe Tartini pa se je učila tudi modernega jazz klavirja. Trenutno končuje magisterij iz jazz petja na konservatoriju Tartini v Trstu.

Kristina je aktivna pri raznoraznih vokalnih skupinah. Trenutno poje v… (preberi več)