Želite vaditi brez strahu da s svojim igranjem koga motite?  Imamo rešitev!

Revolucionarni izdelek GENIO je danes nepogrešljiv dodatek za vsak klavir ali pianino. Ohranja občutek igranja akustičnega klavirja, hkrati pa omogoča, da z igranjem ne motite družine in okolice.

GENIO je nastal z zlitjem visokotehnološke in akustične klavirske mehanike. GENIO odlikuje na novo razviti optični senzor, ki zazna tudi najnežnejši pritisk na klavirsko tipko. Omogoča popolno prilagodljivost – akustični klavir, »tihi« klavir ali digitalni inštrument v številnih zvočnih kombinacijah.

Vmesnik GENIO je univerzalen in se lahko namesti v katerikoli klavir ali pianino, na voljo pa so 3 različni modeli: 

  • GENIO ESSENCE – Idealen sistem za uporabnike, ki želijo le funkcijo tihega igranja.
  • GENIO BASIC α – S tiho funkcijo je primeren za začetnika/srednje dobrega pianista, saj ima osnovne funkcije, ki so potrebne za nadzor tihega stanja. Na voljo je snemanje/predvajanje 2 posnetkov in 10 vgrajenih demo pesmi.
  • GENIO PREMIUM α – Poleg tihe (SILENT) funkcije je zelo uporaben tudi za skladanje/montažo glasbe (posnete MIDI datoteke se prenese na računalnik). Ima funkcije snemanja in predvajanja največ štirih posnetkov (neomejeno snemanje je mogoče z dodatnim USB-ključkom) in vgrajenih 216 izobraževalnih pesmi, vključno z 80 pesmimi za učenje klavirja.

Za več podrobnosti o klavirskem vmesniku si oglejte GENIO katalog (pdf):

Za brezplačen preizkus se oglasite pri nas! Pokličite na telefon: 041 200 300

Delavnik: tor-sob od 11:00 – 19:00. Izven delovnika, po dogovoru

Lokacija: Cesta Ljubljanske brigade 25, 1000 Ljubljana

>>Oglejte si našo ponudbo novih in obnovljenih klavirjev ter pianinov<<