“It’s a PIANO HEAVEN”

V veliko čast nam je bilo… v torek 28.1.2020 nas je obiskal sam Glen D. Hardin, veliki pianist, ki se je pred koncertom oglasil v Japan piano center Ljubljana. Pred koncertom je še zadnjič preizkusil klavir in zbral navdih za neverjeten koncert. Naš salon je razglasil za prava “KLAVIRSKA NEBESA” oz. Piano heaven kot se je sam izrazil.

Aranžiral je za “kralja” Elvisa Presleya

Glen je v 70-ih ustvarjal z legendarnim Elvisom Presleyem in odigral okoli 1000 koncertov. Za Elvisa je aranžiral številne uspešnice in je v svoji 60-letni karieri je sodeloval tudi z drugimi velikimi ameriškimi glasbenimi imeni, kot so:

  • Dean Martin,
  • Ricky Nelson,
  • Linda Ronstadt,
  • Frank Sinatra,
  • Roger Miller in še z mnogimi drugimi
    V veliko čast nam je, da smo gostili tako velikega glasbenika! 🙏Hvala za sodelovanje Elvis Fever – The Original Musicians”

Kot bi bil Elvis z nami – Elvis Fever, The original musicians

V veliko čast nam je, da smo lahko sodelovali z vrhunskimi glasbeniki in pripomogli k izvedbi koncerta, ki smo ga so-organizirali v čast Elvisovega rojstva. V sodelovanju s slovensko skupino Sam’s Fever je 29.1.2020 v festivalni dvorani potekal legendarni Elvisov koncert. Spektakel so ustvarili prav tisti glasbeniki, ki so v 70-ih ustvarjali z ramo ob rami z Elvisom, obiskali pa so nas tudi Elvisovi sorodniki in delili zanimive anekdote iz njegovega osebnega življenja. Kot bi bil z nami.

>>Oglejte si naš katalog novih in obnovljenih klavirjev ter pianinov<<