Klavirski studio
Japan piano center

O klavirskem studiu

Vsem ljubiteljem klavirske glasbe želimo omogočiti unikatno glasbeno doživetje. V našem studiu so dobrodošli tako začetniki, strastni ljubitelji in poslušalci, kot tudi napredni pianisti. Poleg nakupa ali najema najugodnejših vrhunskih inštrumentov za vsakogar se lahko pri nas po novem igranja tudi učite.

Od prvih glasbenih korakov do naprednih klavirskih tehnik… Naši mentorji in učitelji klavirja bodo poskrbeli, da bo prav vsakdo lahko razvijal svoje klavirske potenciale!

Mentorji

Povežite se s pravim mentorjem za nemoteno glasbeno ustvarjanje. 

V našem salonu se radi družijo vsi ljubiteljski in profesionalni glasbeniki, pa tudi tisti, ki so še na začetku svojega glasbenega ustvarjanja.

Naši mentorji so odlični inštruktorji in vas bodo popeljali korak dlje.  S predznanjem ali brez, ne glede na starost obljubimo, da se boste pri nas počutili odlično.

 

>>Spoznajte naše mentorje!<<

Programi

Izberite program, ki vam je pisan na kožo.

Ker glasba in njeno doživljanje ne pozna meja, so naši programi primerni za vsakogar. Želite vpisati otroka v glasbeno šolo ali pa sami želite obuditi svoje otroške sanje in se naučiti igrati klavir?

Na voljo so različni programi, od klasičnega do modernega… Odločite se lahko za učenje po začrtanih programih ali pa za ljubiteljsko igranje poznanih klavirskih melodij. Naši mentorji bodo učni načrt prilagodili vašim potrebam in željam.

>>Preverite kateri program je pravi za vas!<<

Cenik učnih ur klavirja

Naj glasba postane del vsakega doma!

Temeljno zagotovilo užitka in napredka pri igranju je brezskrbnost. Zato smo pripravili ugoden cenik učnih ur, najema učilnic in nakupa inštrumenta. Preverite najugodnejše cene v Sloveniji in sestavite svoj načrt.

>>Preverite naš cenik!<<

Ponudba klavirjev in pianinov

Najugodnejše cene v Sloveniji!

V našem salonu boste našli klavirje in pianine priznanih blagovnih znamk Yamaha, Kawai, Kingsburg. Kot pooblaščeni prodajalec YAMAHA klavirjev in pianinov zagotavljamo tudi najnižje cene instrumentov v Sloveniji!

Izbirate lahko med popolnoma novimi, kot tudi strokovno obnovljenimi inštrumenti.

Ponudbo pa smo dopolnili tudi z električnimi klavirji YAMAHA. 

POSEBNOST! Ponujamo tudi najnovejšo tehnologijo, ki klasičnemu inštrumentu doda prednost digitalnih. Z vmesnikom za tiho igranje GENIO lahko na klavir ali pianino igrate v tihem načinu (preko slušalk), izbirate med različnimi zvoki in razširite možnosti, ki jih ponuja vaš akustični inštrument.  Sistem Genio lahko vgradimo v katerikoli izbrani klavir ali pianino!

Si želite ogledat našo ponudbo inštrumentov?

Naša ponudba zajema tudi dodatno opremo za pianine in klavirje.