Najem prostora za učne ure

Najem prostora za učne ure

V Japan piano centru Šiška ponujamo vsem, ki potrebujete kvaliteten prostor za vajo, 8 učilnic oz. vadnic, opremljenih z vrhunskimi klavirji in pianini. S kvalitetnimi vadnicami želimo rešiti (tudi) problematiko pianistov dijakov in študentov, saj velikokrat nimajo možnosti vaditi v svojih izobraževalnih ustanovah. Prostori so namenjeni tudi glasbenim pedagogom, ki potrebujete glasbeno učilnico za kvalitetno izvajanje svojega pouka.

Vsi klavirji so znamke Yamaha oz. Kawai in so redno servisirani in uglašeni po najvišjih standardih.

Učilnice lahko najamete za reden tedenski termin, lahko pa zakupite tudi posamične enote.

Cenik

Najem učilnice

MESEČNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda v najem za celo šolsko leto najemniku. S tem si najemnik zagotovi stalen dostop do učilnice in uporabo profesionalnega inštrumenta.

Cena najema: 349,00 € / mesec

Najem učilnice

PAKETNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda najemniku za vnaprej zakupljeno število ur. Najemniku sta zagotovljena izbrana učilnica in uporaba profesionalnega inštrumenta. Za točne datume in ure koriščenja učilnice se najemnik dogovori z zaposlenimi.

Cena najema: 60,00 € / 20 ur
Cena najema: 35,00 € / 10 ur

Najem učilnice za dijake in študente

PAKETNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za paketni najem. Najemniku sta zagotovljena izbrana učilnica in uporaba profesionalnega inštrumenta. Za točne datume in ure koriščenja učilnice se najemnik dogovori z zaposlenimi.

Cena najema: 40,00 € / 20 ur  
Cena najema: 25,00 € / 10 ur  

Najem učilnice

URNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za vajo, preigravanje, korepeticije ali za vajo komorne skupine.  Preprosto pokličeš, prideš in vadiš v prostih terminih.

Cena najema: 4,00 € / uro
Cena najema: 3,00 € / uro (dijaki in študentje)

Cene najema veljajo od 01.01.2020 do preklica.

Za najem in urnike učilnic nas lahko kontaktirate na:
041 200 300, pišite na: ucilnice@japanpianocenter.com

ali uporabite obrazec za rezervacijo.