Najem prostora za učne ure

V Japan piano centru Šiška ponujamo vsem, ki potrebujete kvaliteten prostor za vajo, 8 učilnic oz. vadnic, opremljenih z vrhunskimi klavirji in pianini. S kvalitetnimi vadnicami želimo rešiti (tudi) problematiko pianistov dijakov in študentov, saj velikokrat nimajo možnosti vaditi v svojih izobraževalnih ustanovah. Prostori so namenjeni tudi glasbenim pedagogom, ki potrebujete glasbeno učilnico za kvalitetno izvajanje svojega pouka.

Vsi klavirji so znamke Yamaha oz. Kawai in so redno servisirani in uglašeni po najvišjih standardih.

Učilnice lahko najamete za reden tedenski termin, lahko pa zakupite tudi posamične enote.

Cenik

Oddajanje učilnic glasbenim šolam in mentorjem

POLNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda v najem za celo šolsko leto najemniku-glasbeni šoli ali mentorju. S tem si najemnik zagotovi stalen dostop do učilnice, uporabo profesionalnega inštrumenta.

Cena najema: 349,00 € / mesec

Oddajanje učilnic glasbenim mentorjem

POLOVIČNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se odda za v naprej določen dan v tednu med, 14.00 do 20.00, od ponedeljka do peteka. Učilnico je možno najeti tudi med vikendom in prostimi dnevi. Najemnik ima učilnico lahko v uporabi samo v urah, ki jih je zakupil.

Najem: 45 tednov oz 270 ur najema
Cena najema: 120,00 € / mesec

Oddajanje učilnic
dijakom, študentom in ostalim glasbenikom

PAKETNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za paketni najem. Vsi, ki učilnico potrebujete za vajo ali poučevanje morate zakupiti minimalno 20 ur najema, ki jih koristite v prostih terminih.

Cena najema: 3,00 € / uro

Oddajanje učilnic
dijakom, študentom in ostalim glasbenikom

URNI NAJEM

Sodobno opremljena glasbena učilnica s klavirjem ali pianinom se oddaja za vajo, preigravanje, korepeticije ali za vajo komorne skupine.  Preprosto pokličeš, prideš in vadiš v prostih terminih.

Cena najema: 4,00 € / uro

Za najem in urnike učilnic nas lahko kontaktirate na:
041 200 300, pišite na: ucilnice@japanpianocenter.com

ali uporabite obrazec za rezervacijo.